25. July 2016

Mavsar in Remic tudi drugi dan Evropskega prvenstva v Heerde na kratkih preizkušnjah

Drugi dan Evropskega prvenstva v hitrostnem rolanju sta se naša tekmovalca pomerila na sprintu na 500m in na izpadanju na 15km. Miha Remic je na 500 m s časom 44,593 s zasedel 22. mest, Nejc pa je s časom 41,754 s zasedel 17. mesto v kategoriji Članov. Oba sta izpustila tekmo na 15km izločanje, saj sta želela več energije prenesti na naslednji dan ko bo na sporedu sprint na 1000m. (več...)

24. July 2016

Nejc in Miha nastopila na stezi na Evropskem prvenstvu v Heerde

Začelo se je Evropsko prvenstvo v hitrostnem rolanju v Nizozemskem Heerde. Danes, prvi dan tekmovanja so se tekmovalci in tekmovalke pomerile na stezi. Kljub temu, da prave steze v Sloveniji nimamo, sta se vožnje na čas na 300 m in tekme točke/izpadanje na 10km udeležila Nejc Mavsar in Miha Remic.
Miha je v kategoriji Junior A na 300 m s časom 27,406 s zasedel 21. mesto, Nejc pa v kategoriji Članov na 300 m s časom 25,517 s zasedel 17. (več...)

22. November 2015

Nejc Mavsar na svetovnem prvenstvu na Tajskem zastopal Slovenijo

Danes se je končalo svetovno prvenstvo v hitrostnem rolanju, ki ga je letos gostilo Tajsko mesto Kaohsiung. Tekmovanje je potekalo tako na stezi kot tudi na cesti in Nejc Mavsar je kljub grdemu padcu nekaj dni pred uradnim začetkom, ko je dobil 5 šivov, nastopil na prav vseh paradnih disciplinah. Na stezi je dosegel na vožnji na čas na 300m 32. mesto, sprint s skupinskim startom na 1000m 26. mesto, in v sprintih na 500m prav tako 26. (več...)