28. July 2016

Prvi dan nastopov na cesti Evropskega prvenstva v Heerde se je fantoma pridružila Ana

Prvi dan tekmovanj na cesti na Evropskem prvenstvu v hitrostnem rolanju v Nizozemskem Heerde se je Nejcu Mavsarju in Mihi Remicu pridružila tudi Ana Odlazek. Preizkušnja na 100m je zelo mlada v programu tekmovanj, vendar je kljub temu precej specializiranih tekmovalcev prav za to disciplino na kateri je odličen start najpomembnejši. Miha je kot Junoir A nastopil prvi in s časom 11,349 s zasedel 20. (več...)

26. July 2016

Zadnji dan nastopov na stezi Evropskega prvenstva v Heerde preizkušnje na 1000m

Zadnji dan tekmovanj na stezi je poleg tekme na 1000m prinesel tudi stafetno preizkušnjo, za katero pa v Sloveniji na stezi nimamo dovolj kvalitetnih tekmovalcev ali tekmovalk. Kljub temu pa sta Miha Remic in Nejc Mavsar dobro branila barve naše države. Miha je na 1000m zasedel 24. mesto s časom 1:32,502 s, Nejc pa je napredoval v polfinale in na koncu s časom 1:23,167 s zasedel 15. mesto. (več...)

25. July 2016

Mavsar in Remic tudi drugi dan Evropskega prvenstva v Heerde na kratkih preizkušnjah

Drugi dan Evropskega prvenstva v hitrostnem rolanju sta se naša tekmovalca pomerila na sprintu na 500m in na izpadanju na 15km. Miha Remic je na 500 m s časom 44,593 s zasedel 22. mest, Nejc pa je s časom 41,754 s zasedel 17. mesto v kategoriji Članov. Oba sta izpustila tekmo na 15km izločanje, saj sta želela več energije prenesti na naslednji dan ko bo na sporedu sprint na 1000m. (več...)

24. July 2016

Nejc in Miha nastopila na stezi na Evropskem prvenstvu v Heerde

Začelo se je Evropsko prvenstvo v hitrostnem rolanju v Nizozemskem Heerde. Danes, prvi dan tekmovanja so se tekmovalci in tekmovalke pomerile na stezi. Kljub temu, da prave steze v Sloveniji nimamo, sta se vožnje na čas na 300 m in tekme točke/izpadanje na 10km udeležila Nejc Mavsar in Miha Remic.
Miha je v kategoriji Junior A na 300 m s časom 27,406 s zasedel 21. mesto, Nejc pa v kategoriji Članov na 300 m s časom 25,517 s zasedel 17. (več...)

Novejše novice

Starejše novice