24. April 2017

Odprto državno prvenstvo gosti tudi univerzitetno državno prvenstvo

Hitrostno rolanje bo letos na sporedu tudi na 29. univezijadi, v drugi polovici avgusta, v Tajpeju. Slovenska univerzitetna športna zveza bo v sodelovanju z Zvezo za hitrostno rolanje organizirala univerzitetno državno prvenstvo v hitrostnem rolanju v sklopu državnega prvenstva v Kranju, ki ga tudi letos organizira Rolerski klub Kranj. V posebni disciplini se bodo v hitrostnem rolanju pomerili študentje in najboljši ter najboljša med njima si bosta zagotovila možnost nastopa na Univerzijadi v Tajpeju. (več...)

28. July 2016

Prvi dan nastopov na cesti Evropskega prvenstva v Heerde se je fantoma pridružila Ana

Prvi dan tekmovanj na cesti na Evropskem prvenstvu v hitrostnem rolanju v Nizozemskem Heerde se je Nejcu Mavsarju in Mihi Remicu pridružila tudi Ana Odlazek. Preizkušnja na 100m je zelo mlada v programu tekmovanj, vendar je kljub temu precej specializiranih tekmovalcev prav za to disciplino na kateri je odličen start najpomembnejši. Miha je kot Junoir A nastopil prvi in s časom 11,349 s zasedel 20. (več...)

26. July 2016

Zadnji dan nastopov na stezi Evropskega prvenstva v Heerde preizkušnje na 1000m

Zadnji dan tekmovanj na stezi je poleg tekme na 1000m prinesel tudi stafetno preizkušnjo, za katero pa v Sloveniji na stezi nimamo dovolj kvalitetnih tekmovalcev ali tekmovalk. Kljub temu pa sta Miha Remic in Nejc Mavsar dobro branila barve naše države. Miha je na 1000m zasedel 24. mesto s časom 1:32,502 s, Nejc pa je napredoval v polfinale in na koncu s časom 1:23,167 s zasedel 15. mesto. (več...)

25. July 2016

Mavsar in Remic tudi drugi dan Evropskega prvenstva v Heerde na kratkih preizkušnjah

Drugi dan Evropskega prvenstva v hitrostnem rolanju sta se naša tekmovalca pomerila na sprintu na 500m in na izpadanju na 15km. Miha Remic je na 500 m s časom 44,593 s zasedel 22. mest, Nejc pa je s časom 41,754 s zasedel 17. mesto v kategoriji Članov. Oba sta izpustila tekmo na 15km izločanje, saj sta želela več energije prenesti na naslednji dan ko bo na sporedu sprint na 1000m. (več...)

Novejše novice

Starejše novice