Adminpanel slovensko english17. August 2018

Nejc Mavsar na Evropskem prvenstvu v Oostende 13. v vožnji na čas

Danes se je v Belgijskem Oostende začele prve preizkušnje na stezi. Na 300m vožnji na čas je Nejc Mavsar med 19. tekmovalci s časom 0:25.459 s zasedel 13. mesto. Jutri bo Nejc nastopil tudi na 500m razdalji. (več...)


30. June 2018

Nejc, Miha in Ana nas zastopajo na Svetovnem prvestvu v nizozemskem Heerde

Nejc Mavsar (RK Kranj) nas bo zastopal v sprinterskih preizkušnjah na stezi in cesti, Miha Remic (RK Kranj) nas bo zastopal na daljših razdaljah na stezi, cesti in maratonu, Ana Odlazek (RK Ljubljana) pa nas bo zastopala na maratonski preizkušnji.
Tudi letos Zveza Kotalkarskih Športov Slovenije še vedno nima tekmovalcev in smo zato poslali naše najboljše, da bodo zastopali barve Slovenije. (več...)


19. August 2017

Miha Remic in Tadeja Donko Slovenijo zastopata na Univerzijadi v Tajvanu

Tadeja Donko in Miha Remic sta si na odprtem državnem prvenstvu privozila možnost nastopa na Študentski Univerzijadi 2017 v Tajvanu, kamor sta odpotovala že pred nekaj dnevi. Danes sta se udeležila tudi otvoritvene slovesnosti, jutri pa bosta že začela s prvimi preizkušnjami na stezi. Kljub temu, da v Sloveniji nimamo steze upamo na kakšen odmevnejši rezultat. (več...)


24. April 2017

Odprto državno prvenstvo gosti tudi univerzitetno državno prvenstvo

Hitrostno rolanje bo letos na sporedu tudi na 29. univezijadi, v drugi polovici avgusta, v Tajpeju. Slovenska univerzitetna športna zveza bo v sodelovanju z Zvezo za hitrostno rolanje organizirala univerzitetno državno prvenstvo v hitrostnem rolanju v sklopu državnega prvenstva v Kranju, ki ga tudi letos organizira Rolerski klub Kranj. V posebni disciplini se bodo v hitrostnem rolanju pomerili študentje in najboljši ter najboljša med njima si bosta zagotovila možnost nastopa na Univerzijadi v Tajpeju. (več...)


Novejše novice

Starejše novice