Adminpanel slovensko english5. August 2020

Povabilo na odprto državno prvenstvo v polmaratonu v Ljubljani

V Ljubljani bomo 23. avgusta 2020 organizirali odprto državno prvenstvo v polmaratonu, kjer pričakujemo tudi močno mednarodno udeležbo. Zaradi spreminjajočih pravil glede ukrepov proti pandemiji COVID-19 lahko tekmo najavimo komaj danes. Preverite vse podrobnosti in prijave na https://halfmarathon.rklj.si/ (več...)


1. September 2019

Naša članica Ana Odlazek je zasedla 14. mesto na maratonu za Evropsko prvenstvo

Danes je v zadnjem dejanju Evropskega prvenstva v Pamploni potekal maraton. Ano smo lahko večkrat videli v neposrednem prenosu, saj je prvič napadla že nekaj krogov po startu, drugič pa je nekaj krogov pred ciljem ponovno ubežala glavnini, vendar so njen napad izkoristile nasprotnice in s protinapadom pobegnile zmagi na proti. Ana je na koncu v glavnini zasleda skupno 14. mesto, vendar bi si po prikazanem zaslužila več. (več...)


17. August 2018

Nejc Mavsar na Evropskem prvenstvu v Oostende 13. v vožnji na čas

Danes se je v Belgijskem Oostende začele prve preizkušnje na stezi. Na 300m vožnji na čas je Nejc Mavsar med 19. tekmovalci s časom 0:25.459 s zasedel 13. mesto. Jutri bo Nejc nastopil tudi na 500m razdalji. (več...)


30. June 2018

Nejc, Miha in Ana nas zastopajo na Svetovnem prvestvu v nizozemskem Heerde

Nejc Mavsar (RK Kranj) nas bo zastopal v sprinterskih preizkušnjah na stezi in cesti, Miha Remic (RK Kranj) nas bo zastopal na daljših razdaljah na stezi, cesti in maratonu, Ana Odlazek (RK Ljubljana) pa nas bo zastopala na maratonski preizkušnji.
Tudi letos Zveza Kotalkarskih Športov Slovenije še vedno nima tekmovalcev in smo zato poslali naše najboljše, da bodo zastopali barve Slovenije. (več...)


Starejše novice