Adminpanel slovensko english1. September 2022

Vabilo na skupščino

Spoštovani,
Vabim vas na sejo skupščine Zveze za hitrostno rolanje, ki bo 10. oktobra preko spletne platforme Google Meet. Sejo sklicuje izvržni odbor Zveze. Za sejo je predlagan spodnji dnevni red:

1. Preverjanje prisotnosti

2. Potrditev dnevnega reda in izvolitev delovnega predsedstva: predsednik Borut Mavsar, Črt Mori in Nejc Mavsar overovitelja zapisnika ter Borut Mavsar za zapisnikarja

3. (več...)


5. June 2022

Povabilo na odprto državno prvenstvo v polmaratonu v Ljubljani

V Ljubljani bomo 21. avgusta 2022 organizirali odprto državno prvenstvo v polmaratonu, kjer pričakujemo tudi močno mednarodno udeležbo. Preverite vse podrobnosti in prijave na https://halfmarathon.rklj.si/ (več...)


5. August 2020

Povabilo na odprto državno prvenstvo v polmaratonu v Ljubljani

V Ljubljani bomo 23. avgusta 2020 organizirali odprto državno prvenstvo v polmaratonu, kjer pričakujemo tudi močno mednarodno udeležbo. Zaradi spreminjajočih pravil glede ukrepov proti pandemiji COVID-19 lahko tekmo najavimo komaj danes. Preverite vse podrobnosti in prijave na https://halfmarathon.rklj.si/ (več...)


1. September 2019

Naša članica Ana Odlazek je zasedla 14. mesto na maratonu za Evropsko prvenstvo

Danes je v zadnjem dejanju Evropskega prvenstva v Pamploni potekal maraton. Ano smo lahko večkrat videli v neposrednem prenosu, saj je prvič napadla že nekaj krogov po startu, drugič pa je nekaj krogov pred ciljem ponovno ubežala glavnini, vendar so njen napad izkoristile nasprotnice in s protinapadom pobegnile zmagi na proti. Ana je na koncu v glavnini zasleda skupno 14. mesto, vendar bi si po prikazanem zaslužila več. (več...)


Starejše novice